Bir LINAK el kumandasını, akıllı telefonu ya da tableti Bluetooth® üzerinden bir TD4 sistemle eşleştirmek çok kolaydır.
Sistemde ister TD4 Standard isterse TD4 Advanced kullanılıyor olsun Bluetooth® el kumandası iki basit adımla eşleştirilebilmektedir. TD4’ü elektriğe bağlayın. Üç dakika içinde eşleme için hazır (yanıp sönen ışıklı gösterge) hale gelecektir. Herhangi bir LINAK Bluetooth® el kumandasını alın ve aynı anda üstteki iki düğmeye birden basın. Işık uzun süreli yanıp söndüğünde konfor yatak el kumandası ile eşleştirilmiş olur. Gerçekten çok kolay.
Gerçek olmak için fazla iyi gibi mi duyuluyor? Aşağıdaki videoda kendi gözlerinizle görün.
Yatağın akıllı telefonla/tabletle eşleştirilmesi
LINAK, kullanıcıların TD4 sistemini akıllı telefonları ya da tabletleriyle eşleştirmeleri için bir Bed Control Uygulaması (iOS ve Android) geliştirdi. TD4 sisteminizi bu tür cihazlar çok kolay biçimde eşleştirebilirsiniz. 1. adım, yukarıda belirtilenle aynıdır. Aktüatör sisteminizin elektrik bağlantısını yapın. Daha sonra telefonunuzda/tabletinizde Bluetooth®’u etkinleştirin, LINAK Bed Control Uygulamasını açın. Bunu yaptığınızda “search-bed” (yatak ara) sayfası görüntülenecektir. Yakındaki aktif LINAK Bluetooth® uygulamaları gösterilecektir. Listeden kendi TD4 sisteminizi bulun (ör. BED 1234) ve üzerine dokunun. Telefon/tablet artık sisteme bağlıdır.
Müşterinin, birden fazla el kumandası ya da birden fazla akıllı telefon/tablet eşleştirmek istemesi durumunda bu işlemler de kolayca yapılabilir. Keyfini çıkarın!
Bu web sitesinde TD4 Standard ya da TD4 Advanced, konforlu yatak el kumandaları ya da LINAK Bed Control Uygulamaları hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Aradığınız bilgiyi bulamazsanız bölgenizdeki LINAK temsilciliği ile iletişime geçin.